Anularea Comenzii

1. ANULAREA COMENZII

In cazul in care doriti anularea unei comenzi, trebuie sa notificati imediat furnizorul, de preferinta prin telefon, transmitand numarul comenzii.

Daca anularea este acceptata, nu se aplica nicio taxa suplimentara de anulare. Daca Furnizorul refuza anularea comenzii din cauza faptului ca livrarea a fost complet pregătita si/ sau comanda este in proces de livrare catre locatia dumneavoastra, comanda nu poate fi anulata. Comenzile deja expediate nu vor fi rambursate.

In cazul in care anularea a fost solicitata la timp si Furnizorul a acceptat anularea comenzii, va vom returna sau re-credita debitul dumneavoastra cu suma totala in termen de pana la 7-15 zile lucratoare, incluzand si taxa de livrare initiala, achitata pentru livrarea Produselor, daca este cazul.

Furnizorul poate anula o comanda daca produsul nu este disponibil pentru orice motiv imputabil Furnizorului. In acest caz, va vom transmite o notificare, daca este cazul, si va vom returna orice plata efectuata.

Comanda efectuata de catre Utilizator, poate fi anulata, fara nicio notificare prealabila si fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:

a) Neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Utilizatorului, a tranzactiei, in cazul platii online;

b) Invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de societatea noastra, in cazul platii online;

c) Datele furnizate de catre Utilizator, pe Platforma sunt incomplete si/sau incorecte.

2. FORTA MAJORA

  • Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.
  • Daca in termen de 15 (cincisprezece) zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a contractului fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.
  • LEGEA APLICABILA – JURISDICTIA

Prezentul Contract este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre TRANSILVANIAN WELLNESS PRODUCTS SRL si Clienti / Cumparatori se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente din orasul de drept.

Shopping Cart
Scroll to Top